OSTİM OSB 2025 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı
12 Mar 2026 Per | 01:35
Rektör Yülek’ten Üniversitelere Çağrı: “Patent ve Faydalı Modelde Rekabet Edelim”
27 Şub 2026 Cum | 11:53
İŞİM, Rekabet Gücünü Artıran Önemli Bir Kaldıraç
24 Şub 2026 Sal | 10:34
5G Sanayinin Rekabetçiliğini Belirleyecek
04 Şub 2026 Çar | 09:18
OSTİM Hizmetleri Artık WhatsApp’ta
30 Oca 2026 Cum | 03:31
Rekabete Devam Etmenin Yolu; Yapay Zeka
16 Oca 2026 Cum | 04:28
Başkan Aydın: “OSB’ler SMR Reaktörlerinin Kullanıcısı Olabilir”
08 Oca 2026 Per | 06:31
Yazılım Sektörüne Markalaşma ve Rekabet İçin Kümelenme Önerisi
12 Ara 2025 Cum | 10:43
OSTİM OSB’nin Yeşil OSB Belgesini Bakan Kacır Takdim Etti
02 Ara 2025 Sal | 02:24
Yeşil OSTİM İçin Yeni Bir Adım: 2 MW GES Projesinde İmzalar Atıldı
05 Kas 2025 Çar | 03:38
Rusya Federasyonu Ekonomik Kalkınma Bakanlığı desteğiyle ve Cumhurbaşkanlığı İdari Kadroları Yetiştirme Programı kapsamında Türkiye ziyaretlerinin ilk durağında OSTİM OSB'de 25 şirketten katılan Rus iş insanları OSTİM’li iş insanları arasında ile ikili iş görüşmeleri gerçekleştirildi.
Programın açılışında konuşan OSTİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, Türkiye ve Rusya’nın kadim komşuluk ilişkilerine dikkat çekerek iş birliklerini geliştirilmesinin öneme dikkat çekti. Aydın OSTİM’in Rusya’da bir sanayi bölgesi, bir teknopark ve bir üniversite ile eşleştirilerek OSTİM modelinin Rusya’da da hayata geçirilebileceğini kaydetti.
OSTİM Medikal Sanayi Kümelenmesi Yönetim Kurulu Başkanı Fatin Dağçınar, küme olarak medikal sektör özelinde Rusya’daki kurumlarla yürüttükleri temaslar hakkında bilgi verdi.
Rusya Devlet Yönetim Üniversitesi Rektör Danışmanı Karseka Sergey Ivanovich, 25 yıldır Yönetim Kadroları Yetiştirme Programı Rusya Ekonomik Kalkınma Bakanlığı tarafından yürütüldüğünü kaydetti. Ivanovich, Program kapsamında 3 yıldır OSTİM’I ziyaret ettiklerini belirterek daha önceki ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade etti.
Rusya ve Türkiye’nin Cumhurbaşkanları düzeyindeki stratejik iş birliklerine dikkat çeken Karseka Sergey Ivanovich, doğal gaz ve nükleer santral alanındaki iş birliklerini de anımsatarak, “Ziyaretimizin amacı üst düzey stratejik iş birliklerini sektörel tabana yaymak.” dedi.
Heyet OSTİM OSB’deki ikili iş görüşmelerinin ardından OSTİM’li firmaları ziyaret etti.