İŞİM Rusya’da Özgün Teknolojileri Temsil Etti
02 Haz 2023 Cum | 04:32
Kümelenme Destek Oranı Yüzde 70’e Çıktı
26 May 2023 Cum | 02:47
Akar: “Bizi Kimseye Muhtaç Etmeyeceksiniz Siz Yapacaksınız”
26 May 2023 Cum | 10:21
“TEMSAN’ı Dünya Markası Yapmalıyız”
25 May 2023 Per | 03:21
OSTİM’li Gençler Bayramını Bilim Şenliğiyle Kutladı
19 May 2023 Cum | 04:13
“OSTİM Ekosistemi Bütün Sorunlara Çözüm Üretebiliyor”
16 May 2023 Sal | 02:59
OSTİM Yatırım Çok Anlamlı Bir Ekosistemin Parçası
11 May 2023 Per | 05:08
Ankara’da Medikal İhtisas OSB Planlanıyor
11 May 2023 Per | 11:55
Sanayiye Uyarlanabilir Fikirler OSTİM’de Ödüllendirildi
08 May 2023 Pzt | 09:58
KOBİ’ler Bakanlık İstiyor
06 May 2023 Cmt | 02:15
OSTİM heyeti, Türkiye Elektromekanik Sanayi A.Ş.’yi (TEMSAN) ziyaret etti. TEMSAN Genel Müdürü Fatih Öztürk, kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi. Milli enerji teknolojileri geliştirme çalışmaları yaptıklarını kaydeden Öztürk, OSTİM’in üretim yeteneklerine dikkati çekerek, TEMSAN ve OSTİM iş birliğinin artırılmasının enerji sektörüne büyük katkı sağlayacağının altını çizdi.
OSTİM Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, TEMSAN’ın 1975’te Türkiye’nin Ağır Sanayi hamlesinde kurulmuş kritik bir kurum olduğunu hatırlattı.
Başkan Aydın, OSTİM Teknik Üniversitesi, Ostim Teknopark, kümelenmeleri ve 6.500’den fazla firmasının üretim kabiliyetleriyle TEMSAN’la iş birliğine açık olduğunu vurguladı. Aydın, “Türkiye’nin ve dünyanın TEMSAN'ın ürettiği ürünlere ihtiyacı var. TEMSAN'ı dünya markası yapmamız lazım.” mesajını verdi.
Genel Müdür Fatih Öztürk OSTİM heyetine, üretim alanları, Ar-Ge ve Tasarım Merkezlerini de tanıttı.
OSTİM Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, Tasarım Merkezi’nde görev yapan mühendislere milli üretim ve TEMSAN’ın önemi hakkında kısa bir konuşma yaptı.
TEMSAN ziyaretine, OSTİM Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Demiral Akbar, OSTİM OSB Yönetim Kurulu Üyesi Behzat Zeydan, OSTİM Yenilenebilir Enerji ve Çevre Teknolojileri Kümelenmesi Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Çelik, OSTİM Endüstriyel Yatırımlar ve İşletme A.Ş. Genel Müdürü Abdullah Çörtü ve Anadolu Raylı Ulaşım Sistemleri Kümelenmesi Koordinatörü Dr. İlhami Pektaş katıldı.